Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Hemne

Erfarne varmepumpeforhandlere i Hemne

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Hemne hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Hemne

Orkland Klima og Kuldeteknikk

Megardsvegen 1
7320 FANNREM

Telefon:

90996645

Belsvik Elektro AS

Prinsens gate 7
7200 KYRKSÆTERØRA

Telefon:

72454050

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Hemne ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Hemne, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Hemne?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Hemne. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.