Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Bjugn

Erfarne varmepumpeforhandlere i Bjugn

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Bjugn gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Bjugn

Sverre Pettersen AS

7127 OPPHAUG

Telefon:

72521165

ABD Rørservice AS

Rådhusveien 11
7100 RISSA

Telefon:

73851200

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Bjugn ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Bjugn

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Bjugn, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Bjugn?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Bjugn. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.