Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Agdenes

Finn din varmepumpeforhandler i Agdenes

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Agdenes gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Agdenes

Orkland Klima og Kuldeteknikk

Megardsvegen 1
7320 FANNREM

Telefon:

90996645

Sverre Pettersen AS

7127 OPPHAUG

Telefon:

72521165

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Agdenes ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Agdenes

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Agdenes har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Våre sertifiserte forhandlere i Agdenes vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.