Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Tranøy

Finn din varmepumpeforhandler i Tranøy

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Tranøy. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Tranøy

Varme- og Kuldemontasje Kjell Ivar Svendsen

Espenesveien 720
9311 Brøstadbotn

Telefon:

91642311

Termonor AS

Laukhellaveien 178
9303 SILSAND

Telefon:

47758000

Spar strøm med varmepumpe

Mange som har installert varmepumpe i Tranøy, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Tranøy

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Tranøy krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Tranøy?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Tranøy. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.