Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Torsken

Forhandlere av varmepumper i Torsken

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Torsken kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Torsken

Termonor AS

Laukhellaveien 178
9303 SILSAND

Telefon:

47758000

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Torsken, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Torsken, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Torsken?

Våre sertifiserte forhandlere i Torsken vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.