Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Skånland

Våre varmepumpeforhandler i Skånland

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Skånland. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Skånland

Hålogaland Kraft AS

Fjordveien 829
9446 GROVFJORD

Telefon:

77042500

AJ Klima AS

St Olavs gate 59
9406 HARSTAD

Telefon:

90195390

Martnes Elektro

Banmyra 3
9414 HARSTAD

Telefon:

48022696

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Skånland, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Skånland kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Skånland?

Våre sertifiserte forhandlere i Skånland vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.