Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Lenvik

Her får du hjelp med varmepumpe i Lenvik

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Lenvik kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Lenvik

Termonor AS

Laukhellaveien 178
9303 SILSAND

Telefon:

47758000

Varme- og Kuldemontasje Kjell Ivar Svendsen

Espenesveien 720
9311 Brøstadbotn

Telefon:

91642311

Kuldeteknisk AS

Stakkevollveien 69 B
9010 TROMSØ

Telefon:

77661550

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Lenvik, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Lenvik kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Lenvik. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.