Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Vik

Forhandlere av varmepumper i Vik

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Vik gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Vik.

Våre forhandlere i Vik

Hjørnevik Vedlikehald og Service

Storøyni 12
5730 ULVIK

Telefon:

48422127

Stein Frode Tryti

Seljadalsvegen 149
6893 VIK I SOGN

Telefon:

48024961

EcoSogn AS

Nestangen
6856 SOGNDAL

Telefon:

91683704

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Vik, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Vik

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Vik, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Vik. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.