Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Vågsøy

Erfarne varmepumpeforhandlere i Vågsøy

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Vågsøy. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Vågsøy

Total Service Kviven AS

Gausemel
6763 HORNINDAL

Telefon:

40620556

Klimatekk AS

Strandavegen 7
6900 FLORØ

Telefon:

57743010

Stadservice AS

Nedrevegen 148
6710 RAUDEBERG

Telefon:

57849900

A.M. Vik AS - Comfort Syvde

6140 SYVDE

Telefon:

70023113

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Vågsøy vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Vågsøy kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Vågsøy som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.