Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Stryn

Forhandlere av varmepumper i Stryn

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Stryn hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Stryn

Egset Ventilasjon AS

Telefon:

70053048

Total Service Kviven AS

Telefon:

40620556

Stadservice AS

Telefon:

99613794

Stryn Enøk AS

Telefon:

90831813

Henden Elektro AS

Telefon:

57884610

Enøk Partner AS

Telefon:

91125715

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Stryn ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Stryn

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Stryn kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Stryn som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.