Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Solund

Her får du hjelp med varmepumpe i Solund

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Solund gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Solund.

Våre forhandlere i Solund

Fjordane Varmepumpeservice AS

Mårvegen 3
6973 SANDE I SUNNFJORD

Telefon:

94802298

Sunnfjord Energi AS

Firdavegen 5
6800 FØRDE

Spar strøm med varmepumpe

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Solund vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Solund

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Solund, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Solund

Våre sertifiserte forhandlere i Solund vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.