Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Sogndal

Våre varmepumpeforhandler i Sogndal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Sogndal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Sogndal

Fjordane Varmepumpeservice AS

Mårvegen 3
6973 SANDE I SUNNFJORD

Telefon:

94802298

Nundal Consult AS

Storevegen 24
6884 ØVRE ÅRDAL

Telefon:

99501900

EcoSogn AS

Nestangen
6856 SOGNDAL

Telefon:

91683704

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Sogndal ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Sogndal har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montering og service på varmepumper i Sogndal

Våre sertifiserte forhandlere i Sogndal vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.