Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Selje

Finn din varmepumpeforhandler i Selje

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Selje hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Selje

Eid Elektro AS

Øyane 12
6770 NORDFJORDEID

Telefon:

57864760

Stadservice AS

Nedrevegen 148
6710 RAUDEBERG

Telefon:

57849900

A.M. Vik AS - Comfort Syvde

6140 SYVDE

Telefon:

70023113

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Selje, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Selje, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Selje

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Selje som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.