Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Luster

Våre varmepumpeforhandler i Luster

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Luster kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Luster

Luster Energiverk AS

Gaupnegrandane 4
6868 GAUPNE

Telefon:

57685106

EcoSogn AS

Nestangen
6856 SOGNDAL

Telefon:

91683704

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Luster, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumpe på kalde dager

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Luster har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Luster vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.