Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Leikanger

Forhandlere av varmepumper i Leikanger

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Leikanger kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Leikanger

Fjordane Varmepumpeservice AS

Mårvegen 3
6973 SANDE I SUNNFJORD

Telefon:

94802298

Nundal Consult AS

Storevegen 24
6884 ØVRE ÅRDAL

Telefon:

99501900

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Leikanger, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Leikanger, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Leikanger

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Leikanger som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.