Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Gulen

Våre varmepumpeforhandler i Gulen

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Gulen. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Gulen

Fjordane Varmepumpeservice AS

Mårvegen 3
6973 SANDE I SUNNFJORD

Telefon:

94802298

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Gulen ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Gulen, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Gulen i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.