Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Gloppen

Finn din varmepumpeforhandler i Gloppen

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Gloppen gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Gloppen

Egset Ventilasjon AS

Morkafura 8
6105 VOLDA

Telefon:

70053048

Stryn Enøk AS

Glomnes
6798 HJELLEDALEN

Telefon:

90831813

Stadservice AS

Nedrevegen 148
6710 RAUDEBERG

Telefon:

57849900

Henden Elektro AS

Sørstrandsvegen 6
6823 SANDANE

Telefon:

57884610

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Gloppen ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Gloppen, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Gloppen vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.