Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Fjaler

Finn din varmepumpeforhandler i Fjaler

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Fjaler kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Fjaler

Fjordane Varmepumpeservice AS

Mårvegen 3
6973 SANDE I SUNNFJORD

Telefon:

94802298

Sunnfjord Energi AS

Kokstadvegen 37
5257 KOKSTAD

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Fjaler vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Fjaler kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Fjaler. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.