Finn nærmeste forhandler
Det er 8 forhandlere med arbeidsområde i Eid

Her får du hjelp med varmepumpe i Eid

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Eid kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Eid

Total Service Kviven AS

Telefon:

40620556

Eid Elektro AS

Telefon:

57864760

Stadservice AS

Telefon:

99613794

Stryn Enøk AS

Telefon:

90831813

Husevåg Rør AS

Telefon:

57851044

Henden Elektro AS

Telefon:

57884610

Enøk Partner AS

Telefon:

91125715

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Eid ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Eid krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Eid?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Eid. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.