Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Bremanger

Våre varmepumpeforhandler i Bremanger

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Bremanger. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Bremanger

Sunnfjord Energi AS

Firdavegen 5
6800 FØRDE

Eid Elektro AS

Øyane 12
6770 NORDFJORDEID

Telefon:

57864760

Klimatekk AS

Strandavegen 7
6900 FLORØ

Telefon:

57743010

Stadservice AS

Nedrevegen 148
6710 RAUDEBERG

Telefon:

57849900

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Bremanger, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Bremanger kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Bremanger vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.