Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Balestrand

Våre varmepumpeforhandler i Balestrand

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Balestrand kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Balestrand

Fjordane Varmepumpeservice AS

Mårvegen 3
6973 SANDE I SUNNFJORD

Telefon:

94802298

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Balestrand vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Balestrand

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Balestrand kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montering og service på varmepumper i Balestrand

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Balestrand som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.