Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Askvoll

Erfarne varmepumpeforhandlere i Askvoll

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Askvoll. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Askvoll

Fjordane Varmepumpeservice AS

Mårvegen 3
6973 SANDE I SUNNFJORD

Telefon:

94802298

Spar strøm med varmepumpe

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Askvoll vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Askvoll, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Askvoll?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Askvoll som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.