Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Årdal

Erfarne varmepumpeforhandlere i Årdal

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Årdal gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Årdal

Nundal Consult AS

Storevegen 24
6884 ØVRE ÅRDAL

Telefon:

99501900

Elektrisk Installasjon AS

Syndinvegen 39 A
2975 VANG I VALDRES

Telefon:

61367056

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Årdal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Årdal har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Årdal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.