Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Finnøy

Her får du hjelp med varmepumpe i Finnøy

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Finnøy kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Finnøy

Reime Varmepumper og Spa AS

Hauglandsvegen 204
4346 BRYNE

Telefon:

51731422

MK Systemer AS

Boganesveien 114
4032 Stavanger

Telefon:

+4791152470

Aase Service AS

Nikkelveien 1
4313 Sandnes

Telefon:

45422942

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Finnøy, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Finnøy har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Finnøy i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.