Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Eidsberg

Finn din varmepumpeforhandler i Eidsberg

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Eidsberg gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Eidsberg

Luft & Miljø AS

Wecyveien 6
1859 SLITU

Telefon:

95888160

HC KJØLESERVICE AS

Granittveien 18
1890 Rakkestad

Telefon:

99706630

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Eidsberg, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Eidsberg, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Eidsberg?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Eidsberg i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.