Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Askim

Erfarne varmepumpeforhandlere i Askim

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Askim. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Askim

Luft & Miljø AS

Wecyveien 6
1859 SLITU

Telefon:

95888160

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

HC KJØLESERVICE AS

Granittveien 18
1890 Rakkestad

Telefon:

99706630

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Askim ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Askim har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Askim i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.