Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Vang

Våre varmepumpeforhandler i Vang

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Vang hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Vang

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Valdres Elektro & Varmepumpe AS

Tingnesøddin 1
2900 FAGERNES

Telefon:

46814646

Elektrisk Installasjon AS

Syndinvegen 39 A
2975 VANG I VALDRES

Telefon:

61367056

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Vang, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Vang kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montering og service på varmepumper i Vang

Våre sertifiserte forhandlere i Vang vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.