Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Vågå

Forhandlere av varmepumper i Vågå

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Vågå kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Vågå

Proel AS

Industrivegen 31
2680 VÅGÅ

Telefon:

61232440

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Åndheim Kulde AS avd. Otta

Åmillomveien 3
2630 RINGEBU

Telefon:

61235900

Rondane Klima ( LS-Sveis )

Gudshaugen 53
2646 Gålå

Telefon:

95184491

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Vågå, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Vågå krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Vågå. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.