Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Sør-Aurdal

Forhandlere av varmepumper i Sør-Aurdal

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Sør-Aurdal gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Sør-Aurdal.

Våre forhandlere i Sør-Aurdal

Vokks Installasjon AS

Jevnakervegen 3
2870 DOKKA

Telefon:

61112700

Valdres Elektro & Varmepumpe AS

Tingnesøddin 1
2900 FAGERNES

Telefon:

46814646

Elektrisk Installasjon AS

Syndinvegen 39 A
2975 VANG I VALDRES

Telefon:

61367056

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Sør-Aurdal ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Sør-Aurdal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Sør-Aurdal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.