Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Søndre Land

Forhandlere av varmepumper i Søndre Land

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Søndre Land gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Søndre Land.

Våre forhandlere i Søndre Land

Vokks Installasjon AS

Jevnakervegen 3
2870 DOKKA

Telefon:

61112700

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Trond's Rør og Varmeservice AS

Hagelundvegen 2
2836 BIRI

Telefon:

41924961

Mjøsa Varmepumpeservice

Nygardsbakken 41
2827 Hunndalen

Telefon:

91581880

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Søndre Land vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Søndre Land har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Søndre Land?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Søndre Land som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.