Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Skjåk

Her får du hjelp med varmepumpe i Skjåk

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Skjåk. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Skjåk

Proel AS

Industrivegen 31
2680 VÅGÅ

Telefon:

61232440

Åndheim Kulde AS avd. Otta

Åmillomveien 3
2630 RINGEBU

Telefon:

61235900

Stryn Enøk AS

Glomnes
6798 HJELLEDALEN

Telefon:

90831813

Lund Varmepumpeservice

Solsidevegen 1017
2662 DOVRE

Telefon:

95299197

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Skjåk ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Skjåk

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Skjåk kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Skjåk. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.