Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Ringebu

Forhandlere av varmepumper i Ringebu

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Ringebu. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Ringebu

Klima & Montasje AS

Vennabygdsveien 271
2630 RINGEBU

Telefon:

95198606

Åndheim Kulde avd. Ringebu

Åmillomvegen 3
2630 Ringebu

Telefon:

95225460

Nordby Elektriske AS

Gjørtlervegen 4
2618 LILLEHAMMER

Telefon:

61248800

For deg som vil spare penger på strøm

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Ringebu ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Ringebu krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Ringebu?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Ringebu i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.