Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Øystre Slidre

Erfarne varmepumpeforhandlere i Øystre Slidre

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Øystre Slidre gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Øystre Slidre.

Våre forhandlere i Øystre Slidre

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Vokks Installasjon AS

Jevnakervegen 3
2870 DOKKA

Telefon:

61112700

Valdres Elektro & Varmepumpe AS

Tingnesøddin 1
2900 FAGERNES

Telefon:

46814646

Elektrisk Installasjon AS

Tyinvegen 5120
2975 VANG I VALDRES

Telefon:

61367056

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Øystre Slidre ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Øystre Slidre har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Øystre Slidre i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.