Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Nordre Land

Forhandlere av varmepumper i Nordre Land

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Nordre Land kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Nordre Land

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Vokks Installasjon AS

Telefon:

61112700

Gjøvik Varme og Sanitær AS

Telefon:

61133555

Trond's Rør og Varmeservice AS

Telefon:

41924961

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Nordre Land ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Nordre Land

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Nordre Land, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montering og service på varmepumper i Nordre Land

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Nordre Land. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.