Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Nord-Fron

Forhandlere av varmepumper i Nord-Fron

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Nord-Fron. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Nord-Fron

Klima & Montasje AS

Vennabygdsveien 271
2630 RINGEBU

Telefon:

95198606

Proel AS

Industrivegen 31
2680 VÅGÅ

Telefon:

61232440

Åndheim Kulde avd. Ringebu

Åmillomvegen 3
2630 Ringebu

Telefon:

95225460

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Nord-Fron ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Nord-Fron har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Nord-Fron?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Nord-Fron i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.