Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Nord-Aurdal

Våre varmepumpeforhandler i Nord-Aurdal

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Nord-Aurdal gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Nord-Aurdal.

Våre forhandlere i Nord-Aurdal

Vokks Installasjon AS

Jevnakervegen 3
2870 DOKKA

Telefon:

61112700

Valdres Elektro & Varmepumpe AS

Tingnesøddin 1
2900 FAGERNES

Telefon:

46814646

Elektrisk Installasjon AS

Syndinvegen 39 A
2975 VANG I VALDRES

Telefon:

61367056

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Nord-Aurdal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Nord-Aurdal har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montering og service på varmepumper i Nord-Aurdal

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Nord-Aurdal som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.