Finn nærmeste forhandler
Det er 8 forhandlere med arbeidsområde i Lillehammer

Finn din varmepumpeforhandler i Lillehammer

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Lillehammer hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Lillehammer

Elektriker'n Ringsaker AS

Telefon:

94986040

Åndheim Kulde avd. Ringebu

Telefon:

95225460

Lillehammer Varmesenter AS

Telefon:

61254436

Ludvigsens Varmepumper

Telefon:

91512015

Trond's Rør og Varmeservice AS

Telefon:

41924961

Varmepumper Innlandet AS

Telefon:

99223638

Nordby Elektriske AS

Telefon:

61248800

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Lillehammer, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Lillehammer, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Lillehammer i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.