Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Jevnaker

Forhandlere av varmepumper i Jevnaker

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Jevnaker gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Jevnaker.

Våre forhandlere i Jevnaker

RA's Varme AS

Neset 12
2116 SANDER

Telefon:

98611033

Hønefoss Vaktselskap AS

Østmoveien 18
3510 HØNEFOSS

Telefon:

32128440

Alarm & Service AS

Roalinna 30 A
2740 ROA

Telefon:

97499000

E Brørby & Sønn AS

Fallaveien 198
3520 JEVNAKER

Telefon:

92462306

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Jevnaker, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Jevnaker

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Jevnaker kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Jevnaker. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.