Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Gjøvik

Her får du hjelp med varmepumpe i Gjøvik

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Gjøvik kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Gjøvik

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Mjøsa Varmepumpeservice

Nygardsbakken 41
2827 Hunndalen

Telefon:

91581880

Nordby Elektriske AS

Gjørtlervegen 4
2618 LILLEHAMMER

Telefon:

61248800

Trond's Rør og Varmeservice AS

Hagelundvegen 2
2836 BIRI

Telefon:

41924961

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Gjøvik ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Gjøvik krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Gjøvik vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.