Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Etnedal

Forhandlere av varmepumper i Etnedal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Etnedal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Etnedal

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Vokks Installasjon AS

Jevnakervegen 3
2870 DOKKA

Telefon:

61112700

Valdres Elektro & Varmepumpe AS

Tingnesøddin 1
2900 FAGERNES

Telefon:

46814646

Elektrisk Installasjon AS

Syndinvegen 39 A
2975 VANG I VALDRES

Telefon:

61367056

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Etnedal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Etnedal, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Etnedal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.