Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Tysfjord

Her får du hjelp med varmepumpe i Tysfjord

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Tysfjord gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Tysfjord.

Våre forhandlere i Tysfjord

Indre Salten Termoteknikk

Håndverkeren 16
8250 ROGNAN

Telefon:

91804155

Ballangen Energi AS avd. Installasjon

Bygg B Etg, 2 Sentrumsveien 65
1854 Ballangen

Telefon:

76927550

Haneseth Narvik AS

Fagernesveien 56
8514 NARVIK

Telefon:

76955550

Jessen Rør AS

8270 Drag

Telefon:

98421393

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Tysfjord ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Tysfjord kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Tysfjord. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.