Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Tjeldsund

Finn din varmepumpeforhandler i Tjeldsund

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Tjeldsund gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Tjeldsund.

Våre forhandlere i Tjeldsund

AJ Klima AS

St Olavs gate 59
9406 HARSTAD

Telefon:

90195390

Martnes Elektro

Banmyra 3
9414 HARSTAD

Telefon:

48022696

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Tjeldsund ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Tjeldsund kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Tjeldsund i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.