Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Ballangen

Våre varmepumpeforhandler i Ballangen

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Ballangen hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Ballangen

Ballangen Energi AS avd. Installasjon

Bygg B Etg, 2 Sentrumsveien 65
1854 Ballangen

Telefon:

76927550

Varmefag Narvik/Narvik Steinsenter AS

null null

Telefon:

76950490

Haneseth Narvik AS

Fagernesveien 56
8514 NARVIK

Telefon:

76955550

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Ballangen, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Ballangen har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Ballangen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Ballangen i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.