Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Rindal

Finn din varmepumpeforhandler i Rindal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Rindal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Rindal

Svorka Energi AS

Svartvassveien 6
6650 SURNADAL

Telefon:

40625611

Surnadal Varme & Sanitær AS

Øravegen 10
6650 SURNADAL

Telefon:

71661651

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Rindal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Rindal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Rindal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.