Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Norddal

Her får du hjelp med varmepumpe i Norddal

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Norddal kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Norddal

Seaside Innovasjon AS

Svemarka
6200 STRANDA

Telefon:

70260129

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Norddal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Norddal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Norddal i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.