Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Nesset

Erfarne varmepumpeforhandlere i Nesset

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Nesset gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Nesset

iElektro AS

Plutovegen 5
6419 MOLDE

Telefon:

71404040

Team Sjøholt Varmepumpetjenester

6610 ØKSENDAL

Telefon:

48246397

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Nesset vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Nesset, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Nesset?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Nesset i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.