Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Fræna

Forhandlere av varmepumper i Fræna

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Fræna. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Fræna

iElektro AS

Plutovegen 5
6419 MOLDE

Telefon:

71404040

Langset Rør AS (Comfort Averøy)

Industriveien 10 (varemottak 3)
6530 AVERØY

Telefon:

71512479

Brovold VVS AS

Vika 4
6490 Eide

Telefon:

71296507

Rørpartner Com AS

Myrbostadvegen 72
6440 ELNESVÅGEN

Telefon:

71262010

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Fræna, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Fræna kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Fræna?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Fræna. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.