Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Eide

Erfarne varmepumpeforhandlere i Eide

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Eide hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Eide

iElektro AS

Plutovegen 5
6419 MOLDE

Telefon:

71404040

Langset Rør AS (Comfort Averøy)

atlanterhavsveien 5
6530 AVERØY

Telefon:

71512479

Brovold VVS AS

Vika 4
6490 Eide

Telefon:

71296507

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Eide ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Eide har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Våre sertifiserte forhandlere i Eide vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.