Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Voss

Forhandlere av varmepumper i Voss

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Voss hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Voss

Berge Energi AS

Nipedalen 37
5164 LAKSEVÅG

Telefon:

55345555

Magnus M Thunestvedt AS avd Energien

Arnadalsflaten 9
5262 ARNATVEIT

Telefon:

48997700

Voss Energi Kraft AS

Brynalii 66
5705 Voss

Telefon:

56528300

Nordhordland Varmepumper AS

Kvasnesvegen 2
5914 ISDALSTØ

Telefon:

45000060

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Voss ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Voss kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Voss. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.