Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Ulvik

Finn din varmepumpeforhandler i Ulvik

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Ulvik kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Ulvik

Vangen Elektriske AS

Brynaskogen 25
5705 VOSS

Telefon:

56523666

Hjørnevik Vedlikehald og Service

Storøyni 12
5730 ULVIK

Telefon:

48422127

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Ulvik, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Ulvik

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Ulvik har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montering og service på varmepumper i Ulvik

Våre sertifiserte forhandlere i Ulvik vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.